Holčičky AUO mají 7 týdnů

05.07.2023 20:27

Některé holčičky budou za chvilku odjíždět do svých domovů. Dvě holčičky stále vyhlížejí ty nej lidské parťáky pro život :)

Artemis - je úžasná, milá a jemnější holčička. Odchází jako první a bude dělat společnost rodince v Praze.

              JIŽ V NOVÉM DOMOVĚ :)

 

Arinnitti - je sladká, úžasná a jemná holčička. Je to největší mazel a přicházá vždy na zavolání. Bude dělat společnost stejně úžasné slečně a také zkusí agility. Odlíždí v neděli a bude bydlet u Kolína.

                   JIŽ V NOVÉM DOMOVĚ :)

 

Amfitríta - je divoška, která se ale lusknutím prstu umí proměnit v sladké, přítulné a poslušné stvořeníčko. Je velice vnímavá a bude se s paničkou věnovat canisterapii. S páníčkém se pak bude mazlit a dovádět :). Odjíždí příští úterý a bude bydlet u Chrudimi.

                JIŽ V NOVÉM DOMOVĚ :)

 

Andromeda - je miláček. Je to andílek a ďáblík v jednom. Dokáže řádit, pak na mě koukne tím nevinným kukučem a olízne mi nos. Je to akční fenečka, ale dá se s ní pěkně pracovat. Odjíždí v polovině července a bude řádit na zahrádce a v okolí České Lípy.

                     REZERVOVANÁ

 

Ananké - je opak Medinky. Lísá se, je miloučká a pak mě šňafne do nosu :). Je to taková uličnice, je jí všude plno, nevynechá žádnou akci. Ananké stále hledá ty nej lidičky, se ktrými by se nenudila.

              JIŽ V NOVÉM DOMOVĚ :)

 

Astraia - je taková naše Kessie 2, jen bude menší. Srší neustálou energií a podezřívám jí, že někde objevula zásoby hopsinkové šťávy. Je u všeho ... a pokud ne, tak se určitě rychle objeví, protože u ničeho nesmí chybět. Když má radost, nevrtí jen ocáskem, vrtí se celá. Poskakuje a tancuje. Je to dračice, která Vás překvapí svou oddaností, láskou a přítulností. Astraia je stále volná a čeká na někoho, kdo by zvládl její energii a měl dostatek času, aby se jí věnoval. 

                          VOLNÁ

 

Antheia - odpovídá svému vzhledu ... black and white. Dovede být velmi akční a pak jí vidím, jak sama objevuje něco na zahradě. Mám pocit, že lidskou společnost nepotřebuje a vzápětí leží u mě a nehne se na krok, přestože ostatní řádí. Antheia je také volná a ráda bych pro ni láskyplný a aktivní domov.

                          VOLNÁ