Co je nového.....

21.04.2012 15:40
Co je nového.....

Za posledních 14 dnů se nic moc nestalo. Naši pesani se neustále honí po zahradě, perou se o hračky, kostičky, klacky... prostě o vše, co má ten druhý zrovinka v tlamě :-) a taky neustále blafou... na lidi, kočky, ptáky... tedy vše co se kolem mihne... chudáci sousedi :(.
8. 4. 2012 bylo Sofince 5 měsíců. Chtěla jsem pořídit nějaké fotečky, ale buď nebyl čas nebo nebylo počasí a za ten týden od 3. 4. se zase tak moc nezměnila :-)). I když přece jen... Sofi úspěšně přezubila, už se jí klubou i M3 a s potěšením musím oznámit, že je plnochrupá. Taky se začala více chlupatit, ale jen co jsem se zaradovala a těšila se, jak jí vyfotím v celé té nádheře, začala línat... takže nic :). Absolvovaly jsme také trénink agilit a byla opravdu moc šikovná... hned první trénink zvládla odložení, skočky (samozřejmě zatím jen probíhání) a tunel. Mám z ní velkou radost :-).
Colinovi s Pavlíkem to také jde dobře, tak snad letos budou i nějaké ty závody :). A takhle Pavlík trénuje Colina... tedy Colin Pavlíka :-))))